<h2>Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος & Σία ΟΕ</h2><p>Μελέτες, Εγκαταστάσεις, Τεχνική κάλυψη ανελκυστήρων στα Τρίκαλα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.barbarousislift.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος & Σία ΟΕ</h2><p>Μελέτες, Εγκαταστάσεις, Τεχνική κάλυψη ανελκυστήρων στα Τρίκαλα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.barbarousislift.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος & Σία ΟΕ</h2><p>Μελέτες, Εγκαταστάσεις, Τεχνική κάλυψη ανελκυστήρων στα Τρίκαλα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.barbarousislift.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Τεχνική Εταιρία Ανελκυστήρων
Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος & Σία ΟΕ
Συντήρηση ανελκυστήρων στα Τρίκαλα
Έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στον χώρο και σε συνάρτηση με το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό, η Μπαρμπαρούσης Lift παρέχει τεχνική υποστήριξη καθόλη την διάρκεια λειτουργίας και το χρόνο ζωής των συστημάτων της.
 
Η εταιρεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει, παρέχοντας άμεση τεχνική υποστήριξη και επιδιόρθωση βλαβών.
 
Βασιζόμενη πάντα στην φιλοσοφία της, η Μπαρμπαρούσης Lift ικανοποιεί στο μέγιστο κάθε ανάγκη των πελατών της, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.
 
Η μηνιαία συντήρηση για μας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο, στο οποίο γίνεται σχολαστικός έλεγχος με προσωπικό υπεύθυνο και αξιόπιστο, καθώς η ασφάλεια είναι για εμάς καθήκον. 
 
Ενημερώνουμε για την ημέρα που θα σας επισκεφτούμε τον επόμενο μήνα, έτσι ώστε, αν θέλετε να μας ρωτήσετε για κάτι που σας απασχολεί, να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. 
Θα μας βρείτε:
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ & ΑΡ. ΠΑΠΠΑ 7, Τρίκαλα
Τηλέφωνο:2431029793
Κινητό:6979976912
E-mail:dinosbarbarousis@yahoo.gr